مدیرکل زندان‌های کردستان:

بسترهای مناسب شغلی و مهارتی برای زندانیان ایجاد شود

مدیرکل زندان های استان کردستان گفت: زندانیان را باید در بدو ورود به زندان از نظر استعدادهای شغلی و مهارتی مورد ارزیابی قرار داد و سپس با یک برنامه ریزی مدون و دقیق برای آنها در زندان شغل ایجاد کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کردستان، گرجی‌زاده در جلسه کمیته اشتغال و حرفه آموزی زندان‌های این استان، اظهار کرد: با تحقق این مهم می‌توانیم موجبات کاهش آسیب‌های فردی و اجتماعی را در زندان‌های استان به میزان چشمگیری کاهش دهیم.

وی تصریح کرد: ایجاد درآمد برای زندانیان و خانواده آنها مهمترین هدف اجرای طرح‌های اشتغالزایی در زندان‌های استان است.

مدیرکل زندان‌های استان کردستان افزود: در همین راستا اشتغالزایی در اردوگاه‌های کاردرمانی استان در اولویت اول کاری ما قرار دارد.

وی با اشاره به این‌که «بیشتر جرم مددجویانی که در اردوگاه‌های کاردرمانی حضور دارند مربوط به مواد مخدر است» اضافه کرد: با ایجاد بسترهای مناسب شغلی و مهارتی می‌توان به میزان چشم گیری زمینه بازگشت آنها را به جامعه فراهم آورد.

گرجی‌زاده به استفاده صحیح از نیروی انسانی در بحث اشتغال و حرفه آموزی زندان‌ها اشاره و بیان کرد: خوشبختانه زندان‌های استان کردستان دارای نیروهای دلسوز و متعهد در تمام زمینه‌ها هستند.