افزایش رضایتمندی از تسریع در اجرای احکام قضایی

معاون قضایی دادگستری خراسان رضوی گفت که نظارت موثری بر حسن اجرای احکام صورت می گیرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین فروتنی با اشاره به اقدامات دادگستری در زمینه اجرای سیاست‌های ابلاغی از ناحیه ریاست محترم قوه قضائیه، اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات دادگستری استان در کنار صدور قاطعانه آراء و برخورد با جرایم و مجرمین و سایر وظایف قانونی، تسریع در اجرای احکام قطعی بوده که بحمدالله با تمهیدات اندیشیده شده و تشکیل کمیته ویژه «تسریع در اجرای احکام»، شاهد بهبود روند اجرای احکام قطعی و ارتقاء رضایتمندی مراجعان هستیم.

وی با تقدیر از شکاتی که در جریان از دست دادن عزیزانشان در پرونده های قتل عمد، اقدام به اعلام رضایت کرده‌اند گفت: اعلام گذشت چند شاکی در پرونده‌های قتل عمد، یک اقدام خداپسندانه، ارزشمند و انسانی بود و تلاش گسترده مسئولان و رفتار بزرگوارانه خانواده شاکیان، موجب ایجاد موجی از ابراز احساسات شهروندان محترم و تقدیر و تشکر از این اقدام انسانی و خداپسندانه شد.

فروتنی خاطرنشان کرد: با وجود روحیه والای اسلامی ایرانی در میان مردم بزرگوار ان‌شاء الله هر روز شاهد فرهنگ صلح و سازش، کاهش وقوع جرایم و افزایش اقدامات قانونمدارانه و خداپسندانه در جامعه باشیم.