قبح طلاق در جامعه شکسته شده است

رییس دادگستری شهرستان جیرفت گفت: با شکستن قبح و زشتی طلاق در جامعه شاهد رشد فزاینده آن هستیم.

21847.jpg

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کویر، احمدعلی انجم‌روز با بیان اینکه امروز قبح طلاق شکسته شده است، تصریح کرد: امروز طلاق رشد فزاینده یافته است که باید ریشه‌های رشد آن بررسی شود و برای جلوگیری از این خطر و تهدید برای نسل‌های بعد اقداماتی صورت گیرد.

وی، طلاق را یکی از چالش‌های مهم جامعه دانست و اظهار کرد: در گذشته اگر در منطقه جنوب کرمان بحث طلاق در خانواده و قبیله‌ای به وجود می‌آمد همه جا مورد سرزنش قرار می‌گرفتند یا طلاق رخ نمی‌داد و اگر هم پیش می‌آمد نگاه خوبی به این موضوع نبود.

انجم‌روز با اشاره به آثار شوم طلاق خاطرنشان کرد: با بررسی بسیاری از بزهکاری‌ها شاید بتوان، گفت نیمی از این افراد در خانواده‌هایی که والدین از هم جدا شده‌اند، رشد یافته‌اند.

رییس دادگستری جیرفت با اشاره به اهمیت نحوه آشنایی زوجین، ادامه داد: در گذشته معمولاً قبل از ازدواج زوجین حداقل کمی آشنایی با هم داشتند و با شناخت قبلی زندگی را آغاز می‌کردند و اگر مشکلاتی هم در زندگی بود، تحمل می‌کردند و طلاق رخ نمی‌داد، اما اکنون ناآشنایی زوجین قبل از ازدواج مهم‌ترین دلیل طلاق است.

انجم‌روز عنوان کرد: امروز بیشتر طلاق‌ها توافقی است و تفاوت‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ... زندگی را برای آنها سخت می‌کند و تنها راه نجات را طلاق می‌بینند.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها باید در زمینه این مشکلات اجتماعی بیشتر کار کنند، گفت: راه دیگر پیشگیری از طلاق ارجاع به داوری است. امروز مرجعی به جز دادگاه برای این افراد که با هم اختلاف دارند.