در خواست جمعی از فعالان اجتماعی از رییس جمهوری؛

بررسی منشور حقوق شهروندی به زمان بیشتری نیاز دارد

جمعی از فعالان اجتماعی با نگارش نامه ای از حسن روحانی، رییس جمهوری تعویق زمان تصویب منشور حقوق شهروندی را خواستار شدند.

ImageThumb.jpg

به گزارش سرویس «اجتماعی» ایسنا، این نامه که به امضای بیش از 200 نفر از فعالان اجتماعی رسیده است از رییس‌جمهور می‌خواهد «تصویب سند پس از برپایی یک گفت و گوی ملی در عرصه عمومی انجام شود که در این صورت نیازمند زمانی بیش از یک ماه است.»

متن کامل نامه بیش از 200 تن از فعالان اجتماعی به دکتر حسن روحانی به شرح زیر است:

"جناب آقای دکتر روحانی

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام

ارائه منشور حقوق شهروندی از سوی دولت محترم یازدهم و در خواست بررسی و ارائه نظر از سوی مردم گامی مثبت و قابل اعتنا در راستای توجه به حقوق شهروندان در ایران است.

بدیهی است ارائه نظر گروه‌های مختلف مردمی پیرامون متن انتشار یافته مستلزم برخورداری از فضا، شرایط و زمان مناسب است. تصویب و نهایی شدن این منشور به عنوان سندی مهم و تاثیر گذار در زندگی و سرنوشت مردم، نیازمند بررسی‌های دقیق، زمان مناسب و امکان ایجاد گفت‌وگو و ابراز نظر تمام آحاد مردم است.

در واقع تصویب این سند می تواند پس از برپایی یک گفت‌وگوی ملی در عرصه عمومی انجام شود که در این صورت نیازمند زمانی بیش از یک ماه است. ما امضاء کنندگان این نامه از آن مقام محترم می خواهیم تا زمان اعلام نظر مردم تمدید شود و همچنین امکان برخورداری تمام گروه‌های زنان، دانشجویان، فرهنگیان، دانشگاهیان، فرهنگیان، حقوقدانان، هنرمندان، نخبگان، فعالان مدنی، گروه‌های فکری سیاسی- اجتماعی از فضا و شرایط مناسب برای برگزاری نشست‌های عمومی در این زمینه فراهم گردد."